Els Vierkant

Els Vanhevel

praktijkcoördinator

Als hoofdverpleegkundige miste ik het warme contact met de patiënten. Daarom ben ik in 2012 een eigen zelfstandige praktijk gestart. Voor mij is thuisverpleging het bieden van kwalitatieve zorg met een diep persoonlijk contact. De patiënten verzorging in hun eigen thuisomgeving geeft mij heel veel voldoening.

Angelique Devos vierkant

Angelique Devos

Gegradueerd verpleegkundige

Informatie volgt.

Angelique Devos vierkant
Mike Vandaele Vierkant

Mike Vandaele

Bachelor verpleegkundige

Ik vind het belangrijk dat de patiënten een goed gevoel hebben als wij langskomen waardoor ik elke verzorging wat luchtig probeer te maken door veel te praten, te luisteren en er af en toe eens een grapje tegenaan te smijten. Dit zorgt er meestal voor dat de patiënten zich wel op hun gemak voelen. Daarnaast is een kwalitatieve verzorging met de juiste technieken en uitvoering natuurlijk even belangrijk!

Bianca Devos Vierkant

Bianca Devos

Gegradueerd ALGEMEEN verpleegkundige

De persoonlijke manier van werken, de band met de patiënten en de dankbaarheid van de mensen zorgen ervoor dat dit voor mij een geweldig job is. De thuisverpleging is voor mij een boeiende, uitdagende job. Niet één dag is hetzelfde, iedereen is zo verschillend en hiermee ook de zorg voor elke patiënt. Ons team geeft zorg op maat, samen met familie en arts. Zo lang mogelijk thuis kunnen blijven, waar je elk plekje, elk geluidje kent.

Bianca Devos Vierkant
Vanleenhove Stefanie Vierkant

Stefanie Vanleenhove

Gegradueerd verpleegkundige

Ik heb voor thuisverpleging gekozen omdat er een band gecreëerd wordt met de patiënten die bestaat uit respect en vertrouwen. Ik heb altijd een luisterend oor en probeer de patiënten zoveel mogelijk te helpen waar nodig.
Ik zit nu een aantal jaren in de job en doe het nog steeds met evenveel passie.

Vanhoutte Tania Vierkant

Tania Vanhoutte

Gegradueerd verpleegkundige

De thuisverpleging is voor mij elke dag een nieuwe uitdaging, elke dag is anders. De liefde en genegenheid die je krijgt van de patiënten bezorgen mij telkens opnieuw een grote voldoening.
Ik ben zeer tevreden dat ik als zelfstandige terecht gekomen ben bij Thuisverpleging Middenkust. 

Vanhoutte Tania Vierkant
Vandamme Kathleen Vierkant

Kathleen Vandamme

Bachelor ziekenhuisverpleegkundige

Ik heb de eerste 10 jaren gewerkt op de longafdeling van het Damiaanziekenhuis, en sinds 2020 werk ik daar ‘snachts op de revalidatie-afdeling, waar voornamelijk patiënten terecht komen na een heup-of knieoperatie. Sinds 2016 werk ik in bijberoep voor ons dynamisch team, maar voornamelijk in Bredene.

Callebout Ringo vierkant

Ringo Callebout

Bachelor ziekenhuisverpleegkundige

Omdat ik als hoofdverpleegkundige de praktijk en het patiëntencontact wat miste koos ik ervoor om in bijberoep bij dit topteam te werken. 
Hun kijk op zorg, waar de patiënt centraal staat en steeds bereidt zijn dat ietsje extra te doen, past perfect bij mijn visie over zorg.

Callebout Ringo vierkant
Marah Plovie Vierkant

Marah PLovie

Bachelor ziekenhuisverpleegkundige

Na een jaar werken, had ik de indruk dat ik nog uitdaging miste in mijn beroepsleven. Ik had toen mijn stoute schoenen aangetrokken en heb mij aangemeld om in bijberoep thuisverpleging op te starten. Sindsdien werk ik in een super tof team, die de noden van de mens op de eerste plaats zetten.